antikkopma Nickli Üyeden Alıntı
ilk fotoğrafta fotoshop, john mew mike mew'in babası, kendisiyle online görüşme fırsatım olmuştu. Yaptıkları şeyler bizim ülkede yaygın zaten ama çocuklar üzerinde, zamanında avrupa ve amerikada ortodontik tedavilerde çocuklara damaklık falan verilmek yerine direk dişleri çekiliyordu, böylece ileride yüz kemiklerinde anormallikler oluyordu, maxilla aşağı doğru kayıyr alt çene daralıyordu, ikiz deneyleriyle bunu kanıtladılar ama bizim ülkede zaten ortodontist bu kadar yaygın değil, olanlarda çok saçma şeyler yapmıyor genelde. 15 yaşından sonra yüz kemikleri aşırı gelişmez tüm dişler sürdükten sonra 5yıl 10 yıl yapsanda mewing oalyını cerrahi müdahale olmadan çenelerde oynama yapman mümkün değil, ki kendisi (john mew) banada böyle söylemişti. Çok büyük değişiklikler bekleme demişti 16 yaşındaydım. Mike Mew'in biraz dalga konusu olma sebebide iddaa ettiği şeyler, genetikleri tamamen arka plana atıyor kendisi.
Internet bazı konularda bilgi çöplüğü, televizyon farkı yok, 4chande bir adamı school shooter diye yaymışlardı televizyona kadar çıktı adam halbuki random biriydi internetteki.
Maxilla bölgeside ergenlik çağından sonra yukarı çekilemez, bunun picking veya açılarıyla oynanmış şekilde her hangi bir kanıtı yok, ama tabiki düzgün bir yüz kemikleriyle ilgilenen ortodontist ile çocukların yüz kemiklerini ideale yakın şekle getirebilir buda tabiki ileriki yaşlarda estetik artı sağlar.
Yabancı forumlarda aktif olarak takıldığım için attığın 2kişiyi direk tanıyorum, mewingle alakası olmayan troll fotoğraflar. Yani demek istediğim 1. ve 4. foto photoshop, 3.fotoda 4chan'den kaynak alınmaması gereken bir site.
Tamamen yanlış değil anlattıkların ama mike mew bu konu üzerinden para kazanıyor, biraz pazarlama taktiğiyle abartılmış konular. Eleştirdiği noktada zaten geleneksel ortodonti tedavileri(çekimli olanlar), onların yerine dil ve duruş postürünü düzeltse( bir takım orthotropics aletler yardımıyla) çekime gerek kalmaz ideal çene,diş,yüz konumuna ulaşılırı savunuyor.