Orijinalini görmek için tıklayınız : Dermaroller öneri ?
achilles
02.10.2014, 21:26
Dermaroller almayı düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım hangi marka ve nerden almalıyım
ve kaçlık öneriyoruz
Markanin çok bi onemi yok.Dandik bisey olmasin yeterli.Mesela ben cosmodeepten almistim ama sanki tutulan yeri pek saglam degildi.Ölçü olarak tamamen senin insiyatifinde. Saç İçin 0.5 de ,0.75 de ,1.00 de oluyor..
Ben 540 titanyum iğne aldım 1.5 mm boyutlu. İyş dezenfekte ettikten sonra farketmez kaç iğneli olduğu mümkünse titanyum alın ama çelikte olur. En ax 1 mm alın.
achilles
03.10.2014, 11:26
nerden alıyorsunuz çin den getiren var
Ben gittigidiyor dan aldım beklemek istemedim.
nerden alıyorsunuz çin den getiren var
ben çinden almıstım kullanıyorum hala hatta yeni bir tane sipariş verdim de gelmedi o henüz
payitaht
03.10.2014, 14:18
Ben 540 titanyum iğne aldım 1.5 mm boyutlu. İyş dezenfekte ettikten sonra farketmez kaç iğneli olduğu mümkünse titanyum alın ama çelikte olur. En ax 1 mm alın.
Ya üstat bende 2 hafta önce 1.5 mm 540 iğneli titanyum olandan aldım fakat kafama 2 sefer sürdüm bıraktım..Çünkü kafadi tüm saçları koparıyor... Devam etsem kafada saç bırakmazdı herhalde..540 olmuyor,saça dolanıp saçı kökten koparıyor..ıslakkende yaptım yine kopardı önüne geleni...Orjinal kutusunda bekliyor kullanmıyorum..Eski 0.5 mm 192 lik olanla devam ediyorum...Acaba bu 1.5 mm olanının 192 iğnelisini mi almak lazım..
Ya üstat bende 2 hafta önce 1.5 mm 540 iğneli titanyum olandan aldım fakat kafama 2 sefer sürdüm bıraktım..Çünkü kafadi tüm saçları koparıyor... Devam etsem kafada saç bırakmazdı herhalde..540 olmuyor,saça dolanıp saçı kökten koparıyor..ıslakkende yaptım yine kopardı önüne geleni...Orjinal kutusunda bekliyor kullanmıyorum..Eski 0.5 mm 192 lik olanla devam ediyorum...Acaba bu 1.5 mm olanının 192 iğnelisini mi almak lazım..
Hocam 2sene once tedavisinde sadece dermaroller kullanan biri olarak söylüyorum: Bu dermaroller asla uzun saça gore uretilen bir sey değil. Uzundan kastim oyle enseye kadar ya da 4-5 numara bile degil. Enn fazla 3 numara kafaya uygun bazen onu bile kopardigi oluyor sürerek kullaninca. Eger saç 2 numaradan uzunsa, bastirarak kullanmayi dene. Yani boyle bolgesel bir sekilde misal ayni yere 3 kere bastirdin sonra bi adım ilerisine tekrar bastirarak bütün kafaya uygulamis olacaksin.Benim saç şu an uzun ve dedigim gibi bastır çek yontemiyle uyguluyorum, suruklemiyorum yani. Koparir atar çünkü kaç igneli olursa olsun yada milimetresi ne olursa olsun.Yani 1.5mm kopardi,daha kısa ya da daha uzunu alsam koparir mi acaba diye düşünme.Sonucta milimetrik bi değişim ne kadar farkedebilir anladin mi.Ha 1.5 luk daha derin mikro delikler açar o dogru, ama saçı koparma babında yaklasirsan, sac kopmasinin sebebi saçın uzunluğudur her zaman. Bu alet düz deri için üretilen bi alet. Sac tedavisinde de kullanabilirsiniz diyor üreten adamlar tamam eyvallah ama kastettikleri saç asla 2 numaradan uzun sac degil :)
Daha önce de yazmistim 1 mm 200 ignelik dermarolleri uzun saclarimda sorunsuz kullanıyorum.öyle bastir çek seklinde de değil boydan boya yurutuyorum.dolanma filan olmuyor.ne uzun saçlara ne de yeni çikan aralardaki kisa saçlara hic bir zarar vermiyor.sadece ileri-geri hareket ettirilirse dolaniyor.
Dermaroller i ilk kullandigim zamanlarda acisi az oluyordu ve kanamiyordu.son günlerde daha çok aciyor ve bazi yerlerde küçük kanamalar oluyor.bunu sac derisindeki kanlanmanin artisi seklinde yorumlayabilir miyiz arkadaşlar?
Daha önce de yazmistim 1 mm 200 ignelik dermarolleri uzun saclarimda sorunsuz kullanıyorum.öyle bastir çek seklinde de değil boydan boya yurutuyorum.dolanma filan olmuyor.ne uzun saçlara ne de yeni çikan aralardaki kisa saçlara hic bir zarar vermiyor.sadece ileri-geri hareket ettirilirse dolaniyor.
ilginç, denedim kaç kere ileri geri de yapmadan. Mutlaka çat çut edip kopariyor bikac tane ve canimi cok sıkıyor
ilginç, denedim kaç kere ileri geri de yapmadan. Mutlaka çat çut edip kopariyor bikac tane ve canimi cok sıkıyor Çok kötü bir his acayip rahatsız oluyor insan. Bu nedenle ya ıslakken yapacaksınız ki hijyen sorunu olabilir ya da bastır çek şeklinde.
tamburali
04.10.2014, 17:48
fazla abartmamak lazım çıplak bölge için .25 veya .5 mm olmalı.
saçlı deri içinse 1 mm falan.
KoCaKuRT
04.12.2014, 23:37
Arkadaşlar dermaroller sipariş edeceğim, daha önce kullanmadığım için tavsiyenize ihtiyacım var.
Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca hepsinde cilt için diyor bunlar saçımız içinde geçerli mi acaba?
540 İğneli Zgts Dermaroller Titanyum-hediyeli! GittiGidiyor'da 130832179 (http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/540-igneli-zgts-dermaroller-titanyum-hediyeli-130832179)
1,00 Mm 192 İğne Zgts Dermaroller Titanyum Gold! GittiGidiyor'da 137700474 (http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/1-00-mm-192-igne-zgts-dermaroller-titanyum-gold-137700474)
540 İğne Saç Dermaroller 0,50 Mm Derma Roller Array GittiGidiyor'da 137710573 (http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/540-igne-sac-dermaroller-0-50-mm-derma-roller-137710573)
ZGTS Titanyum Dermaroller 540 iğne 0,5 mm (Medilox Dezenfektan Sprey Hediye!) (http://www.pergusa.com/ZGTS-Titanyum-Dermaroller-540-Igne)
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
teto1907
05.12.2014, 03:08
Arkadaşlar dermaroller sipariş edeceğim, daha önce kullanmadığım için tavsiyenize ihtiyacım var.
Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca hepsinde cilt için diyor bunlar saçımız içinde geçerli mi acaba?
540 İğneli Zgts Dermaroller Titanyum-hediyeli! GittiGidiyor'da 130832179 (http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/540-igneli-zgts-dermaroller-titanyum-hediyeli-130832179)
1,00 Mm 192 İğne Zgts Dermaroller Titanyum Gold! GittiGidiyor'da 137700474 (http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/1-00-mm-192-igne-zgts-dermaroller-titanyum-gold-137700474)
540 İğne Saç Dermaroller 0,50 Mm Derma Roller Array GittiGidiyor'da 137710573 (http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/540-igne-sac-dermaroller-0-50-mm-derma-roller-137710573)
ZGTS Titanyum Dermaroller 540 iğne 0,5 mm (Medilox Dezenfektan Sprey Hediye!) (http://www.pergusa.com/ZGTS-Titanyum-Dermaroller-540-Igne)
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
kardeşim 192 iğne 1 mm tercihimdir . ebaydan da istetebilirsin çok daha uygun fiyatlar ama biraz geç geliyor.
KoCaKuRT
05.12.2014, 13:11
kardeşim 192 iğne 1 mm tercihimdir . ebaydan da istetebilirsin çok daha uygun fiyatlar ama biraz geç geliyor.
Tasiyeniz için teşekkür ederim.
arkadaşlar şuan elime aldığım dermaroller ım ulaştı 0.75 mm aldım 540 iğne saçlarım 3 numara kısa yani. ve açıklık alanım çok ama kutu da yer alan broşür de uzun saçlar için 0,25 mm ve 0.50 mm önerilen yazıyor. acaba çok mu tahriş eder yanlış mı yaptım :(
teto1907
05.12.2014, 20:57
arkadaşlar şuan elime aldığım dermaroller ım ulaştı 0.75 mm aldım 540 iğne saçlarım 3 numara kısa yani. ve açıklık alanım çok ama kutu da yer alan broşür de uzun saçlar için 0,25 mm ve 0.50 mm önerilen yazıyor. acaba çok mu tahriş eder yanlış mı yaptım :(
yok kardeşim en ideal şekilde şuan seninki iğnelerin saç foleküllerine ulaşması için kısa saçta 0.75 uzun saçta 1 veya 1.5 ideal
Arkadaşlar, ebayden aldığım dermaroller ın yaklaşık 1 aydan fazla süredir gelmemesi ve iptal olması üzerine bir alışveriş sitesinden 3 gün önce sipariş ettiğim dermaroller elime ulaştı ve az önce ilk defa kullandım. internette araştırma ve yorumları takip etmem sonucunda Miracle 'ın tavsiye ettiği gibi 1 mm lik 540 iğneli bir dermaroller aldım. :)
Uygulamam şu şekilde oldu,
saçlarımı yıkadıktan sonra saçlar hafif ıslakken önce önden arkaya kısa mesafelerle hafif bastırarak 2-3 cm bastırıp çekerek(daha uzun mesafede saçlar dolanıyor ve bazı saç telleri kırılıyor) sonra arkadan önde doğru hafif bastırarak kullandım yaklaşık 4-5 kere üzerinden geçtim hemen sonrasında Miracle losyon ve tekrar 4-5 kez dermaroller uyguladım. Detaylı şekilde yazıyorum inşallah ilk defa kullanacak arkadaşlara faydalı olur.
Uygulamanın ardından saçlı deride herhangi kanama olmadı sadece çok hafif bir pembelik oluştu. Fazla bir acı da olmadı tırnağı saç derisine hafifçe bastırınca hissedilen kadar hafif bir batma hissi oluşuyor.
aslında saç dersindeki kan akışını ve emilimi artırmak için hacamat da yapılabilir ama cesaret istiyor :)
KoCaKuRT
02.01.2015, 07:47
aslında saç dersindeki kan akışını ve emilimi artırmak için hacamat da yapılabilir ama cesaret istiyor :)
Ben 1.5 ay kadar önce yaptırdım kafama tam 7 kupa vurdurdum hiçbir sıkıntısı yok tavsiye ederim.
Arkadaslar bu dermorellerın kullanma suresı ne kadardır? ben yaklasık 6 aydır kullanıyorum.Değişsemmi acaba?
Arkadaşlar dermoreller almaya karar verdim 1.5 MM 540 İĞNELİ TİTANYUM DERMAROLLER (http://www.bafamedical.net/15-mm-540-igneli-titanyum-dermaroller) sizce işe yarar mı bu uygun mudur ?
Konuyla alakasız ama; stokta olan dermastamp sitesi bulan varsa paylaşabilir mi bayadır arıyorum
Ben bu ürünü almıştım. İyi bir sıkıntı yok.
Orjinal Mrs540 Dermaroller Vücut Prob. Faturalı! GittiGidiyor'da 126184378 (http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/orjinal-mrs540-dermaroller-vucut-prob-faturali-126184378)
hacamat için cesarete gerek yok. Oluyorsun bitiyor. yarım saatte kafadaki bütün toksiklerden kurtuluyorsun. Kafa da rahatlıyor, saçlar da ;)
Kılcallar da açılıyor.
Arkadaşlar şakaklarım için dermaroller kullanacağım 5 numara saç için nasıl dermaroller önerirsiniz ?
KoCaKuRT
19.05.2015, 11:03
galiba yeni almam lazım çünkü körleşti.
beyazyolcu
24.05.2015, 20:38
hacamat için cesarete gerek yok. Oluyorsun bitiyor. yarım saatte kafadaki bütün toksiklerden kurtuluyorsun. Kafa da rahatlıyor, saçlar da ;)
Kılcallar da açılıyor.
Hocam hacamat yaparken saçı kazıtmak gerekiyormu?
Arkadaşlar buna ne diyorsunuz?
Tahmini Teslimat Zamanı (http://tr.aliexpress.com/item/NEW-Electric-Auto-Derma-Mmicro-Neeedle-Stamp-0-25MM-2-0MM-Adjustable-12-Needles-csd-FreeShipping/32326434757.html)
Yalova22
31.05.2015, 01:13
Saçları kazıtıp kullanmak mantıklı mı arkadaşlar? Kremler vs. daha iyi emilim için...
sennedersen
31.05.2015, 01:17
Saçları kazıtıp kullanmak mantıklı mı arkadaşlar? Kremler vs. daha iyi emilim için...
tabiki daha iyi olur ama losyonlari yedirirken fazla ovaliyip ta tahris de etme.o sekilde kullanabiliyosan iyi aslinda kisa sacla saca bulasma derdi surekli saci yikama derdi yok surup cikabikirsin disari en kotu yaz geldi zaten sapkayla takilirsin.
Hocam hacamat yaparken saçı kazıtmak gerekiyormu?
sacları kazıtmadan, kısa olması şartıyla, kupaların uçlarına bal sürülerek deriyi tutması sağlanabiliyor.
Arkadaşlar bu ay dermaroller alacağım ve cellagance losyon ile kullanmak istiyorum saçlarım uzun ben şakaklarımda kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar hangi dermarolleri önerebilir link şeklinde atabilirmi 50-60 lirayı geçmesin öğrenciyiz.com :) :)
http://i.hizliresim.com/EYRAN9.jpg
http://i.hizliresim.com/j5WNMJ.jpg
Kimse dermaroller kullanmıyormu ? :D
https://www.pergusa.com/index.php?route=product/product&path=130_144&product_id=94 bu lınke bı goz at genelde marka olarak zgst kullanıyor herkes
https://www.pergusa.com/index.php?route=product/product&path=130_144&product_id=94 bu lınke bı goz at genelde marka olarak zgst kullanıyor herkes
Hocam peki kaç mm almalıyım 0.5 mi ? Birde dermaroller kırışıklıklarımı götürüyor benim alnımda kırışık ordada kullanabilirmiyiz iyi temizleyip ?
sennedersen
02.06.2015, 23:27
Hocam peki kaç mm almalıyım 0.5 mi ? Birde dermaroller kırışıklıklarımı götürüyor benim alnımda kırışık ordada kullanabilirmiyiz iyi temizleyip ?
yuz icin ayri goz cevresi icin ayri olculerde kullaniliyor sitede belirtirler zaten onu.
saçlarının uzun yada kısa olmasına gore degısır acıkcası bu konunun sayfalarını oku once ona gore karar verırsın
0.5 alında vs de kullanıyor ondan dedim neyse saç için alacağım bu mm olayını tam anlamadım açıkcası, saçlarım uzunda sonuçta bi şakaklarda gezdircem uzun ve kısa saç için hangisi yeterli olur mesela kullananlar yorum yapabilirmi.
Birde 540 iğne çok sık oldugundan saç çok koparmazmı ?
Uzun saçlı olup dermaroller kullananlar yorum atabilirmi arkadaşlar sizler ne öneriyorsunuz ?
Keloğlan35
12.06.2015, 18:49
Zgts Titanyum Derma Roller 540 Iğne / 2,5 Mm Derin Çatlak Ve 822 - n11.com (http://www.n11.com/zgts-titanyum-derma-roller-540-igne-25-mm-derin-catlak-ve-P18622172)
Bu ürünün 1mmlik olanını almak istiyorum. Uygun mudur? İlk kez Dermaroller alacağım da o yüzden sorayım dedim
Zgts Titanyum Derma Roller 540 Iğne / 2,5 Mm Derin Çatlak Ve 822 - n11.com (http://www.n11.com/zgts-titanyum-derma-roller-540-igne-25-mm-derin-catlak-ve-P18622172)
Bu ürünün 1mmlik olanını almak istiyorum. Uygun mudur? İlk kez Dermaroller alacağım da o yüzden sorayım dedim
kardeşım o kadar cok para vermene gerek yok https://www.cosmodeepstore.com/MRS-540-Vucut-Dermaroller,PR-36.html
exellanss
12.06.2015, 23:24
Dostlar dermaroller kullanınca ürünü hemen saça sürmek gerek değil mi? Bir de haftada 3-4 kez mi kullanmak gerekir acaba?
Keloğlan35
13.06.2015, 00:46
kardeşım o kadar cok para vermene gerek yok https://www.cosmodeepstore.com/MRS-540-Vucut-Dermaroller,PR-36.html
Tşk ederim kardeşim. Parası önemli değil. O markayı çok övdüler de ondan dedim.
1 mm uygun mu sence yoksa fazla mı gelir?
sorunvar
13.06.2015, 11:02
uzun saçlılar için hangisini önerirsiniz?
Tşk ederim kardeşim. Parası önemli değil. O markayı çok övdüler de ondan dedim.
1 mm uygun mu sence yoksa fazla mı gelir?
hocam saçların kısayla dermaroller al uzun saçta dolanmalar ve kırılmalar oluyor dermaroller kullanıcaksan saçın 3-4 numara olmalı 1 mm uygun bana kalırsa
uzun saçlılar için hangisini önerirsiniz?
uzun saçta dolanmalar oluyor az ıgnelı olanı alırsan daha az dolanma falan olur yada dermastamp kullanabılırsn
Keloğlan35
13.06.2015, 12:40
hocam saçların kısayla dermaroller al uzun saçta dolanmalar ve kırılmalar oluyor dermaroller kullanıcaksan saçın 3-4 numara olmalı 1 mm uygun bana kalırsa
Çok sağol yardımların için dostum. saçlar uzadı biraz ama yaza girdik. Kısaltacam artık dermaroller için mecburen.
Şimdi aslında saçlı bölgeden ziyade şakaklardaki tüylenen yerlere kullanmayı düşünüyorum. O yüzden koparılma problemi olmaz sanırım.
Şimi bu sitede ağırlıklı olarak 1 mm deniliyor ama başka yerlerde saç için 0.5 0.75 kullananlar varda ondan sorayım dedim.
1 mm siparişi veriyorum karta para yükler yüklemez ;)
Çok sağol yardımların için dostum. saçlar uzadı biraz ama yaza girdik. Kısaltacam artık dermaroller için mecburen.
Şimdi aslında saçlı bölgeden ziyade şakaklardaki tüylenen yerlere kullanmayı düşünüyorum. O yüzden koparılma problemi olmaz sanırım.
Şimi bu sitede ağırlıklı olarak 1 mm deniliyor ama başka yerlerde saç için 0.5 0.75 kullananlar varda ondan sorayım dedim.
1 mm siparişi veriyorum karta para yükler yüklemez ;)
şakaklarda falan cok bastırmazsın hocam saçsız alanda falan ust bolgede bıraz daha baskı yapıp uygularsan tahriş olmaz boylece verdıgım lınkten al cok para vermeye gerek yok ılerde de dermastamp alırsın uzun saçta rahatlıkla kullanabılırsın :)
dokuldudokulecek
12.08.2015, 19:56
Beyler elimde çinden getirttiğim açılmamış fazla bir derma roller var 0.5 mm 540 iğne Rohs. İlgilenen özel mesajla iletişime geçebilir.
Yalova22
31.08.2015, 00:47
2361
Sizi korkutmak istemem ama,.. :) Bana işkence gibi geliyor bu Dermorolleri kullanmak. Bu yüzden haftada iki kere kullanıyorum.
mehmet_81
16.11.2015, 18:40
arkadaşlar saçlarımı hep 1 numara kestiriyorum( 2 hafta bir)
sizce tercih etmem gereken dermaroller ne olmalı.daha çok şakaklarda kullanıcam 0.75 alsam yanlış mı olur ?
0.5 mi alayım
saygılar
Deathrow
16.12.2015, 10:21
2-3 aydır dermastamp kullanıyordum, şu sağda solda reklamları zgts'nin titanyum 192 iğneli olanını söyledim.
Özel kutusu içinde geldi.Gerçekten kalite bakımından çok iyi.
60'ı bayılıp onu alın derim. 20 lira daha az vereceğim diye ürün elinizde kalmasın:)
Forumda konu açamıyoruz malum nedenini anlamadık bilgilendirmek istediğimiz başlıklara yazalım bari :)
arkadaşlar saçlarımı hep 1 numara kestiriyorum( 2 hafta bir)
sizce tercih etmem gereken dermaroller ne olmalı.daha çok şakaklarda kullanıcam 0.75 alsam yanlış mı olur ?
0.5 mi alayım
saygılar
milimetrenin çok önemli olmadığını bilin önce. cunku adı üstünde milim yani. Asıl mesele şu: Saçlar kısaysa dermaroller, uzunsa dermstamp kullanmalisiniz. dermaroller uzun saçı koparıyor çünkü. Ben dermastamp kullaniyorum ve en azindan deriyi Kızartma konusunda gayet memnunum. noktasal olarak kanatmak daha faydalı tabi ama zor oluyor çoğu zaman, hemen arkasına da losyonlari sürüyorum. haftada 3-4 kez kullaniyorum stampi
kordinaryus
16.12.2015, 17:24
seyrek bölgelerde dermaroller'ın sebep olduğu kızarıklık ne kadar sürede geçiyor? benim tepe seyrek, kanatana kadar bastırsam tüm gün öyle gezemem ki belli olur kızamık gibi.
problem99
12.02.2016, 23:03
dermastamp alacağım kaç mm olsun nasıl önerirsiniz? hangi siteden temin edebilitim?
rahman1642
29.11.2016, 20:27
ben saçı kazıtçam yarın 0.75 mm sipariş ettim SAÇ DERİSİ COK KALINMI KANATIRMI YANI 0.75 faydasını gorurmuyuz 0.75mm ıle ? bu olcude kullanan varmı
Violator
29.11.2016, 23:16
2361
Sizi korkutmak istemem ama,.. :) Bana işkence gibi geliyor bu Dermorolleri kullanmak. Bu yüzden haftada iki kere kullanıyorum.
Bu saça dermastamp gider hocam.
Rapidesh
01.12.2016, 12:41
Arkadaşlar saçları 3 numara kestirdim 1 mm dermaroller aldım minoxil alıp başlıycam kullanmaya.Deneme amaçlı bi kere kullandım dermarollerı da Kanama olması şartmı bende kızarıklık oluyor bastırmama rağmen ama ciddi ciddi bir kanama olmuyor olması şartmı ???
rahman1642
01.12.2016, 14:34
1.5aydır mınoxıl kullanıyorum cıkan bırsuru sac var bunlar hızlı uzatmak ıcın dermarollerı bugun elıme gectı sacı kazıtıp dermarol kullanmaya başlıycam 1ay sonra konuyu buraya yuklıyecem
Kemairon
02.12.2016, 11:30
Arkadaşlar saçları 3 numara kestirdim 1 mm dermaroller aldım minoxil alıp başlıycam kullanmaya.Deneme amaçlı bi kere kullandım dermarollerı da Kanama olması şartmı bende kızarıklık oluyor bastırmama rağmen ama ciddi ciddi bir kanama olmuyor olması şartmı ???
Kullanmaya ilk başladığım zamanlarda bende de kanama olmuyordu. Hatta acısını bile hissetmiyordum. Zamanla saç derisi hassaslaşmaya ve kanamaya başladı. Sanırım böyle olması iyi bir şey. :)
teto1907
02.12.2016, 12:50
çok kanatmayın arkadaşlar kızarsın yeterli haftada 2 uygulayın bende çok kanatıyordum tosun abiden sağlam bir fırça yedim iyi değil çok fazla kanatmak
Kemairon
02.12.2016, 12:55
çok kanatmayın arkadaşlar kızarsın yeterli haftada 2 uygulayın bende çok kanatıyordum tosun abiden sağlam bir fırça yedim iyi değil çok fazla kanatmak
Tosun bey de herkesi fırçalıyor. :D Çokça denk geldim yazılarına.
teto1907
02.12.2016, 12:56
Tosun bey de herkesi fırçalıyor. :D Çokça denk geldim yazılarına.
yanlış çok şeyler yapılıyor haklı olarak fırçalıyor :)
problem99
02.12.2016, 22:29
1 mm olanları acıtıyor kafamı o yüzden pek yapmak istemiyorum. 0.75 ya da 0.50 alacağım
Yalova22
02.12.2016, 23:40
Arkadaşlar, ebayden aldığım dermaroller ın yaklaşık 1 aydan fazla süredir gelmemesi ve iptal olması üzerine bir alışveriş sitesinden 3 gün önce sipariş ettiğim dermaroller elime ulaştı ve az önce ilk defa kullandım. internette araştırma ve yorumları takip etmem sonucunda Miracle 'ın tavsiye ettiği gibi 1 mm lik 540 iğneli bir dermaroller aldım. :)
Uygulamam şu şekilde oldu,
saçlarımı yıkadıktan sonra saçlar hafif ıslakken önce önden arkaya kısa mesafelerle hafif bastırarak 2-3 cm bastırıp çekerek(daha uzun mesafede saçlar dolanıyor ve bazı saç telleri kırılıyor) sonra arkadan önde doğru hafif bastırarak kullandım yaklaşık 4-5 kere üzerinden geçtim hemen sonrasında Miracle losyon ve tekrar 4-5 kez dermaroller uyguladım. Detaylı şekilde yazıyorum inşallah ilk defa kullanacak arkadaşlara faydalı olur.
Uygulamanın ardından saçlı deride herhangi kanama olmadı sadece çok hafif bir pembelik oluştu. Fazla bir acı da olmadı tırnağı saç derisine hafifçe bastırınca hissedilen kadar hafif bir batma hissi oluşuyor.
Yanlış kullanmışsın demek ki, hafif bastırarak 1mmlik dermoroller ile delikler açamazsın. Eğer delikler açacak kadar bastırarak kullanmazsan bir anlamı yok ki.
Google'dan bakabilirsin kullananların saç derileri hep kanla doluyor. Eğer sende kanlanma olmuyorsa demek ki delikler açacak kadar bastırmıyorsun.
Benim tavsiyem'de 540 iğneli olan, evet uzun saçları koparıyor ama bence dert edilecek bir şey değil. Ben ilk 200 iğneli olanı kullandım ve memnun kalmamıştım
rahman1642
03.12.2016, 09:41
1mm olan dermarollerı nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum ben 0.75mm aldım wallahi yaparken ağlatıyor beni :D
Deathrow
03.12.2016, 14:58
Sozum meclisten disari, fakat buradaki bir cok insan "kanlanma" ile "kanatma"yi ciddi anlamda karistirmis. Bir de marifetmis gibi insanlara yanlis tavsiyelerde bulunuyor. Saciniza fayda saglayayim derken zarar verebilirsiniz, dikkat edin.
Arkadaşlar ,
Aşağaki dermarolleri almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz ?
https://www.pergusa.com/index.php?route=product/product&path=130_163&product_id=142
PERGUSA Titanyum Dermaroller / Gold Seri 200 İĞNE
Arkadaşlar ,
Aşağaki dermarolleri almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz ?
https://www.pergusa.com/index.php?route=product/product&path=130_163&product_id=142
PERGUSA Titanyum Dermaroller / Gold Seri 200 İĞNE Ebaydan dermastamp al dolarin yukselisine ragmen 60 lira cok para bir derma roller icin o paraya 10 tane dermaroller alinir ebaydan.
Yalova22
13.12.2016, 22:26
Sozum meclisten disari, fakat buradaki bir cok insan "kanlanma" ile "kanatma"yi ciddi anlamda karistirmis. Bir de marifetmis gibi insanlara yanlis tavsiyelerde bulunuyor. Saciniza fayda saglayayim derken zarar verebilirsiniz, dikkat edin.
Selam, Deathrow!
Benim niyetim yalnızca kendi tecrübemi paylaşarak yararlı olabilmek.
"Bir de marifetmis gibi insanlara yanlis tavsiyelerde bulunuyor"
Dermorollerin ilk amacaı delikler açarak saçlara sürdüğümüz losyonu daha iyi emilmesini sağlamak değil mi? Ben mi yanlış biliyorum yoksa? :)
Delikler açılmasa da bir işe yarar mı? :D Bilmediğim için soruyorum.
Violator
13.12.2016, 22:27
Ürün linki birazdan silinir. saçların kısa ise dermaroller uzun ise dermastamp almalısın. Resimdeki ürün iyi gibi duruyor.
Deathrow
14.12.2016, 00:29
Selam, Deathrow!
Benim niyetim yalnızca kendi tecrübemi paylaşarak yararlı olabilmek.
"Bir de marifetmis gibi insanlara yanlis tavsiyelerde bulunuyor"
Dermorollerin ilk amacaı delikler açarak saçlara sürdüğümüz losyonu daha iyi emilmesini sağlamak değil mi? Ben mi yanlış biliyorum yoksa? :)
Delikler açılmasa da bir işe yarar mı? :D Bilmediğim için soruyorum.
Dostum merhaba,
Dermaroller'in marifeti dedigim gibi "kanlanma" bu yuzden hizli ve cok darbeli uygulaman gerek bu mereti.
Eger kanatirsan, oradaki kokler zarar gorebilir.Ayrica sac mi cikartmaya ugrasain vucut, yarayi tedavi etmeye mi?:)
Bu video bende dermarollerin uygulanmasina en guzel ornek:
https://youtu.be/X1HIaZNY4Ko
Yanlis anlama bu forumda herkes sac konusunda her gun yeni bir sey ogreniyor, ben dahil.
Sadece insanlari yanlislarindan dondurebilelim, amac bu.Sert uslubum icin kusura bakma kotu bir anima denk gelmis.
Ebaydan dermastamp al dolarin yukselisine ragmen 60 lira cok para bir derma roller icin o paraya 10 tane dermaroller alinir ebaydan.
Sağol hocam.Ebaydan daha önce 2 defa dermaroller aldım ama çinden geldiği için 1 ayda anca geliyor.uzun sürüyor gelmesi
Yalova22
14.12.2016, 21:24
Dostum merhaba,
Dermaroller'in marifeti dedigim gibi "kanlanma" bu yuzden hizli ve cok darbeli uygulaman gerek bu mereti.
Eger kanatirsan, oradaki kokler zarar gorebilir.Ayrica sac mi cikartmaya ugrasain vucut, yarayi tedavi etmeye mi?:)
Bu video bende dermarollerin uygulanmasina en guzel ornek:
https://youtu.be/X1HIaZNY4Ko
Yanlis anlama bu forumda herkes sac konusunda her gun yeni bir sey ogreniyor, ben dahil.
Sadece insanlari yanlislarindan dondurebilelim, amac bu.Sert uslubum icin kusura bakma kotu bir anima denk gelmis.
OK,
Hepimizin istediği bizi kötü gösteren bu saç sorundan kurtulmak, bunun için buradayız. Geçmiş olsun. Saygılar ;)
dermarolleri sacımızın seyrek olan bölgelerine kullanabiliyormuyuz yoksa sadece hic sac olmayan yerleremi ?