PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Proscar ile bu saçlari kurtarabilir miyim ? (resimli)

alexandrosanz
29.10.2015, 19:40
Merhaba arkadaşlar...Daha önce bu foruma yazmıştım fakat kimse beni takmadı ve mesaj atmadı. 25 yaşındayım ve temmuz ayından beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum. İlk önceleri fark edemedim. Çünkü saçlarım hep ince telli ve seyrekti. Fakat bir gün yataktan kalktığımda inanılmaz bir saç dökülmesi ile karşılaştım şok dökülme gibi. Hemen doktora gittim ve bana şampuan önerdi ve alıp kullandım fakat etkisini görmedim. Sonra yavaş yavaş kafamda ki seyreklik artmaya ve şuan duruma geldi. Dün doktora gittim şakalarda tüylenme ve dökülme Tepe bölgesinde ise açılma var. Prpecia yazdı ve bende porscar aldım bugün 1/4 kullanmaya başladım. Sadece proscar ile bu sorun çözülür mü ? lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Teşekkürler..

http://i.hizliresim.com/48pg8L.jpg

http://i.hizliresim.com/RBgY9R.jpg

http://i.hizliresim.com/PB7qP5.jpg

alexandrosanz
02.11.2015, 18:33
Arkadaşlar 1 haftadır proscar bölüp kullanıyorum. Olağan üstü gelişmeler var 1 ay sonra tekrar foto koycam. Şuan saçlarım toparlanmaya kalınlaşmaya başladı. Tepe bölgesi tüylendi ve tüyler kalınlaşmaya başladı. Belki tam zamanında başladım finasterid kullanmaya bilmiyorum ama cok etkili..

Deathrow
02.11.2015, 18:35
1 haftada?
Bence forumun bıçkın abileri seni linç etmeden sil bu yorumu :)

alexandrosanz
02.11.2015, 18:41
Abartmıyorum arkadaşım. Saçlarım avuçlarımı dolduruyordu her elimi attığımda. Kökten dökülüyordu hepsi. Doktora gittim genetik dökülme dedi. İlacı kullandıktan 2 gün sonra günde 600 tel saçım dökülmeye başladı hepsi de tüy gibi incecik güçsüz saçlardı. Fakat sonra seyrelmiş bölgelerden sert bir şekilde saçlar çıkmaya başladı. Dökülme bıçak gibi kesildi. Bıçkın abilerin tamamen kel ise ne napayım ? ben tamamen kel değilim tam genetik dökülmenin başındaydım 4 aydır saçlarım dökülüyordu. Bıçkın abilere teşekkür ederim çünkü bu forum sayesinde finasterid DHT nedir ne değildir öğrendim.

Zer0
02.11.2015, 20:11
Yaş kaç ? Yan etki gördün mü ?

anl
02.11.2015, 20:19
1 haftada dökülmeyi kesebilir bence olmayacak şey değil ama Tüylenme için çok erken gibime geldi

alexandrosanz
02.11.2015, 20:33
26 yaşındayım. Yan etki ilk 3 gün kasıklarımda ağrı ve ereksiyon sorunu yaşadım. fakat vücudumuz tolere edebiliyor bu sorunları. Yan etki oluyor ama geçici arkadaşlar ve piskoloji çok önemli.Plasebo etkisi denen şey gerçekten var. Ben ilk başta cok korktum ama sonradan hepsi geçti. Saçlarım inanılmaz kalınlaştı. Banyoda bunu anlayabiliyorum.

alexandrosanz
02.11.2015, 20:37
anl iş arkadaşlarım fark ettiler saçlarının tepesi kapanmış napıyorsun bu saçlarına dediler. Öyle harkettim ayna ile baktım daha önce dikilmiyordu ama 1 hafta dikilmeye başladılar. Benim tepe bölgesi sadece seyrekti cıkanlar büyümüyordu fakat ilk 2 gün şok dökülme gibi ince tüyler döküldü. Sonra çıkanlar baya bir kalın çıktı. Arkadaşlar genetik dökülmesi olmayan kişiler bu ilacı kullandığı zaman daha fazla yan etki oluyor emin olun. Ama genetik dökülmesi olanlar bu ilacı kullansınlar. Yat etkileri gecici olacaktır. Ege üniversitesi profesör önerdi bana kendisi de kullanıyor saçları sırma gibi. Kendimi çok seviyorum öyle böyle değil yan etkileri için ve finasterid'i çok araştırdım 3 aydır okumadığım sormadığım şey kalmadı. Korkmayın hiçbir şey kel olmak kadar kötü değildir unutmayın.

Muzdarip
02.11.2015, 21:09
Bu yazıyı en kötü 1 ay sonra yazsaydin evet derdim de 1 haftada kapanacak diklesecek vs çok zor.

alexandrosanz
02.11.2015, 21:38
pardon muzdarip ben yalan atıyorum teşekkür ederim ortaya çıkardığın için yaşaşın ne güzel hadi konuyu kapatalım gidelim. Dedektifler yalanı ortaya çıkardı. Hiç işim gücüm yok buraya gelip yalan atıp bir de onu doğrulamaya çalışacağım öyle mi yani ?

Kazakcemil
02.11.2015, 21:49
Dökülme nedeni sadece DHT olan insanlarda işe yarayabilir finasterid ve saçların hacim kazanması da bir haftada mümkün,ama saç çıkışı en erken 3 ay sonra hocam bu işin bilimsel izahı böyle.

Muzdarip
02.11.2015, 21:51
Kardeşim yalan söylüyorsun demiyorum. Belki saçların güçlenmiştir hissetmissindir vs ama 1 haftada diklestirecek kadar büyüme olayı garip geldi. Bende Miracle ve min-dut losyonu kullandığım 3.günde sarı sarı tüyler doldu hep. Ama şuan 45 gün olmasına rağmen sadece ufak kıl seklindeler dikecek kadar buyumediler ki bunu beklemekte abes biraz. Eğer sonuçlar dediğin gibiyse bu bana ve forumdakilere mutluluk verir. Hayırlı akşamlar.

Aykut
02.11.2015, 21:52
Kardeşim sana kimse yalan söylüyorsun demek istemez fakat heleki dökülmen genetik ise 1 haftada durması ve tüylenmesi imkansız nerdeyse umarım dediğin gibidir.

alexandrosanz
02.11.2015, 22:04
Arkadaşlar saçlarımı gördünüz fotolarını attım. Zaten benim saçlarımda kelleşme yoktu. Hep küçük saçlar vardı ve büyümüyorlardı sonrada dökülüyorlardı. Ben proscarı kullanmaya başladığımda saçlarımın dökülmesi hemen kesildi. yastığımda normal bir günde 100 saç var ise bu sayı 4 saça düştü. Lavaboya girdiğimde hep şunu derdim '' HER YERDE SAÇ VAR !!! '' bunlarda benim saçımdı. Her gördüğümde üzülüyordum hemen saçları topluyordum o piskolojiyi biliyorsunuzdur az çok. Sonra proscar kullanmaya başladım ilk gün 600 saç saydım yastığımda üşenmedim. İncecik güçsüz ve kök tarafı beyazdı üzerinde yağ dokusuna benzeyen bir şey vardı. Fakat 3.gün hiç saçım dökülmemeye başladı cekiyordum gelmiyordu. daha önce elimi atmaya korkuyordum. Sonra 4 gün arkadaşlarım iş yerinde farkettiler. Saçlarının tepesine ne olmuş kapanmış oğlum dediler. Hemen elimi attım hafif seyrek yer tüylenmişti kapanmıştı. Elime aynayı aldım ve baktım hakikatteen öyleydi. Ön taraflar güçlendi ve wax kullanmaya tekrar başladım. Ciddiyim arkadaşlar bana inanın. Yoksa yazmazdım buraya zaten konuyu size soru sormak için acmıştım. Fakat mucize gibi bir etki olunca hemen altına tekrar yazdım saçlar cıktı diye şaşırdım cünkü.

DoktorCan
03.11.2015, 00:36
bazen bazı kimselerde sadece finasterid bile tek başına yeterli olabiliyor. Yabancı kaynaklarda bunun en güzel örnekleri de fazlasıyla mevcut. Kullanıp durumu daha kötüye gidenler de var; 10 larca yıl sürekli kalite ve miktar artışı yaşayarak ve koruyarak kullananlar da... Sanırım işin komplike olmasının temel sebebi de bu. Mesela böbreklerdeki taş oluşumunu ya da gribal enfeksiyonlar için belirli ilaçlar vardır ve bu herkeste çalışır, ama saç meselesi maalesef öyle değil. Kişiye özel saç dökülmesi sebepleri olabiliyor. Burada da yapılabilecek en iyi şey de sanırım herhangi bir tedaviye 3 ay süre tanımak. Eğer tatmin edici bir sonuç alınamıyorsa ve herhangi bir değişiklik gözlenmiyorsa bunu daha fazla sürdürmenin bir anlamı yok. Hemen yeni birşeyler keşfedilmeye çalışılmalı...

raconcu
03.11.2015, 19:30
Kardeşim valla helâl olsun ben bu saçla hayatta finas'a girmezdim. İyi cesaret etmişsin.

pipsqueak
03.11.2015, 21:56
Kardeşim valla helâl olsun ben bu saçla hayatta finas'a girmezdim. İyi cesaret etmişsin.

Evet bende vakti zamanında cesaret edememiştim ama belki de en doğrusunu yapıyordur. Geç olmadan.. Korumak daha kolay malum, çıkarmaktan.

raprap1
03.11.2015, 22:44
Bence dogrusunu yapmisin bir insan kel dolasamaz ornek ben kel degilim ama olsam disari cikamazdim bu cok buyuk bir oz guvensizlik olusturur insanda etrafin kafana bakar durmadan ve yanindakilerin saci sirma gibidir saclarini joleli gorutrsun ve vahh dersin ��

BnymN
03.11.2015, 23:41
cıkma evresindeki saclara start vermis olabilir.şans olarakta dökülme bazı kisilerde dht kaynaklı yürüyor.kimisi sular seller gibi yutuyor hapları banamısın demiyor kimisinin yüzü gülüyor.Bence minimum 6 ay test etmelisin.Cinsel yönden nasıl etkileyecek zamanla ereksiyon libido sorunu yaşıcakmısın ve finas saçlarını şuanki gibi uzun yıllar demiyim aylar koruyacak mı.acele etmemek gerek.

Tıbbiyeli
04.11.2015, 00:37
Arkadaslar saclarınızın döküleceğine ve bu dökülmenin sizi psikolojik olarak cok etkileyeceginden eminseniz bence erkeni/riski yok bu işin, tankla tüfekle saldırın.Birazcik kayip yasayip saclariniza sekil veremiyor olmak bile cok kotu bisey bırak kel kalmayı....
Nacizane tavsiyem de once minoxidil ile degil de proscar ile baslayin.Saclar ilk dokulmeye basladiginda dermatologa gidiyoruz o da minoxil yaziyor ,minoxile ihtiyacı olmayan saca minoxil surup son care olmasi gereken silahi ilk basta harciyoruz.Simdiki aklim olsa en basindan direk proscara baslardim baska da hicbisey kullanmadan ne kadar gidiyor bi test ederdim gerekli eklemeleri zamanla yapardim

alexandrosanz
04.11.2015, 17:43
Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Kellik piskolojisi adamı içten bitiyor. Özgüven olayı tamamı ile kayboluyor. Minoksil ile beraber kullan dedi doktor fakat araştırmalarım doğrultusunda sadece proscar kullanıyor. İlk başlarda yan etkilerini gördüm belki yine vardır farkedemiyorum. Halsizlik oluyor onu kesin proscar yapıyor. Bugün en basit şeyi hatırlayamadım unuttum. İlk defa unutma durumunu yaşadım. Ama pes etmeyi düşünmüyorum. bu saçı geç olmadan finasterid ile kurtarıp korumak istiyorum. Yan etkileri vücut tolere edebiliyor zamanla. Sürekli kullanım şart. Piskolojim bozulmuştu saçlarım yüzünden fakat şuan cok iyiyim. Dermatoloji doktorlar ve saç ekim merkezlerindeki doktorlar dahi finasterid kullanıyor. Korkmayın kullanın sonra pişman olmayın.

alexandrosanz
05.11.2015, 19:58
Arkadaşlar acayip saçlarım dökülmeye başladı tekrar. Doktoru aradım DHT baskısından kurtulan saçlar dökülür ve kökleri daha sağlam olarak geri çıkar dedi. Kullanan arkadaşlarda böyle bir durum oldu mu ?

Muzdarip
05.11.2015, 20:11
Ah bu DHT aslında görevleri iyi de sacimizi rahat bıraksa bugün burda bunları konuşuyor olmazdık :) ben yeni çıkma olayına inanıyorum 45 gün önce saçları kazitip tedavi uyguladim yanı coook şey kullanıyorum ve minik minik saclar görüyorum sürekli revizyona uğruyorlar. Daha güçlü çıkacaktır kardeşim tedaviye devam.

alexandrosanz
06.11.2015, 18:45
inşallah kardeşim bakalım. Dökülen saçlarda kök cok zarar görmüş belli yani bakıyorum köklerine incecik..

alexandrosanz
08.11.2015, 21:01
Arkadaşlar çok yoğun saç dökülmesi yaşıyorum. Proscar kullandıktan 1 hafta sonra çok dökülüyor üstten,önden ve tepeden... İlk aylarda bu durumu yaşayanlar var mı ? Sanki minyatürleşen ve uzamayan saçlardan dökülüyor gibi görünürde yani.. Kökten geliyor hepsi. Yorumlarınızı bekliyorum.

Deathrow
08.11.2015, 23:44
Benim kişisel görüşüm; proscar ne bir birbuçuk haftada çok belirgin dökülme yapar ne de saç çıkarır.

tabi siz böyle yorumlar yapınca triplere girip ben yalancı değilim, millet kelse ben ne yapayım tarzında yorumlar yapıyorsunuz o yüzden size direkt olarak bir şey söylemiyorum.

Keltoşş
27.02.2016, 15:20
Reflex durumu olusmus olabilir . her etken once sac dokecek diye bi kaide yoktur . ben proscara ilk basladigimda ikinci gunden itibaren iki hafta sacim dokulmemisti ve canlanmisti .

DoktorCan
27.02.2016, 19:49
Benim kişisel görüşüm; proscar ne bir birbuçuk haftada çok belirgin dökülme yapar ne de saç çıkarır.

tabi siz böyle yorumlar yapınca triplere girip ben yalancı değilim, millet kelse ben ne yapayım tarzında yorumlar yapıyorsunuz o yüzden size direkt olarak bir şey söylemiyorum.

bayağı bir süre olmuş.. Geri dönüşler, etkiler, yan etkiler nasıl hocam ?

Deathrow
28.02.2016, 02:11
Finas devam..8 ayi gecti herhalde.Sukur ki seksuel bir yan etki yok :) saclarim islak halde biraz acik duruyor, kuru kalde sukur ki sikinti yok.
Fakat soyle bir sey oldu bugun, bugun bir bayan arkadasla bulusmam vardi bir ara kadinlarin ne kadar sac doktugunden falan bahsettik gulduk eglendik.Sonra benim omzuma saclar uzun oldugundan bir tel dusmus, onu gordu.Sonra tuvalate gittim geldim saclari elimle duzeltirken 1 tel daha dusmus, senin saclarin benden daha cok dokuluyor dedi:) bir bozulmadim degil hani:) onun disinda finas bende stabilizasyonu sagliyor sanirsam, sac fiskirmadi hicbir sekilde..

DoktorCan
28.02.2016, 14:29
Finas devam..8 ayi gecti herhalde.Sukur ki seksuel bir yan etki yok :) saclarim islak halde biraz acik duruyor, kuru kalde sukur ki sikinti yok.
Fakat soyle bir sey oldu bugun, bugun bir bayan arkadasla bulusmam vardi bir ara kadinlarin ne kadar sac doktugunden falan bahsettik gulduk eglendik.Sonra benim omzuma saclar uzun oldugundan bir tel dusmus, onu gordu.Sonra tuvalate gittim geldim saclari elimle duzeltirken 1 tel daha dusmus, senin saclarin benden daha cok dokuluyor dedi:) bir bozulmadim degil hani:) onun disinda finas bende stabilizasyonu sagliyor sanirsam, sac fiskirmadi hicbir sekilde..

hiç saç çıkarmadı mı hocam ?

polikarpos
28.02.2016, 19:40
finasteride saç çıkarması nadir birşey bence asıl olayı 50 günlük tecrübeme dayanarak yazıyorum mevcut saçların kalitesinin artmasını ve kalınlaşmalarını sağlıyor ve dökülmeyi ciddi anlamda kesiyor.Saç çıkartmak için minox en iyi iş görenlerden foliküllere daha fazla kan gitmesini sağlayarak finas'ın yaptığını boostluyor arttırıyor daha fazla kalınlık ve kaliteli bir görüntü ortaya çıkartıyor ama ilk başta ölü saçları dökmesi belirli bir süreç boyunca can sıkıcı

Deathrow
29.02.2016, 01:48
Sanmiyorum.bana kalirsa korumasi bile yuksek basari.Ama soyle bir dipnot ekleyeyim: proscari bolup kullandigimda daha fazla dokuluyor, propecia daha guven veriyor, daha az dokuyor gibi geldi.Fakat proscar aylarimda saclarim zayifladigini bizzat gozlemledim.
Hicbir aciklamam yok bu konuya, psikolojik de olabilir ama boyle yani.
Arti olarak su siralar yaglanma sorunum var, cozum bulamadim.Dokulenin bu yuzden dokuldugunu dusunuyorum.

DoktorCan
29.02.2016, 03:17
Sanmiyorum.bana kalirsa korumasi bile yuksek basari.Ama soyle bir dipnot ekleyeyim: proscari bolup kullandigimda daha fazla dokuluyor, propecia daha guven veriyor, daha az dokuyor gibi geldi.Fakat proscar aylarimda saclarim zayifladigini bizzat gozlemledim.
Hicbir aciklamam yok bu konuya, psikolojik de olabilir ama boyle yani.
Arti olarak su siralar yaglanma sorunum var, cozum bulamadim.Dokulenin bu yuzden dokuldugunu dusunuyorum.

kafa derisinde mi yoksa alın bölgesinde mi yağlanmalar daha belirgin hocam ?

Deathrow
29.02.2016, 07:35
Kada derisi...

Keltoşş
29.02.2016, 20:43
Proscar tek basina malesef gozle gorulur etki yapmiyor . tamamlayici bir tedavi doyelim . cunku proscar kullaniminda.twstesteron seviyesi yukseliyor . e buna bagli dokulmeler devam.ediyor fakat ince bir ayrinti var . testonun doktugu saclar kailn saclar ve her seferinde yeniden cikoyor bu yuzden korumada etkili. Ama dhtnin doktugu saci cikarmak cok zor anasini aglatiyor adamin bence proscar nizroal minox v miracle tam bir tedavi . proscar ile dht inibie edeceksiniz miracle ile diger androjenleri minox ilede sac cikarcaksiniz

Keltoşş
29.02.2016, 20:46
Tabi bir sure sonra vucut tepki veriyor testoyu cok arttiriyor ben bu aralar korkumdan kullanmiyorum . attgm an sabahina testo artiyor . biras ara verdim bakalim vucud kendine gelsin . butun sac urunlerinde ara verilmeli minox haric tabi . ozelliklede proscar eger ben max verim aldigimda ara versem su kat kat iyi olurdu saclarim . ama.yinede memnunum .

polikarpos
01.03.2016, 00:55
25mg aldactone azda olsa dizginler veya günde 3 bardak tıbbi nane çayı yardımcı olur aldactone genel olarak sivilcelerede iyi geliyo ve yüzü daha güzel gösteriyor diye biliyorum 100mg'dan itibaren jinekomasti riski uzun vadede çok yüksek.

Keltoşş
01.03.2016, 01:28
Ben bes gundur aldactone 100 mg aliyorum sabah aksam banamisin demiyor ama.dokulme yok miracle losyondan kaynakli heralde hale cinsel istek fazla hoissediyorum . ulan bi proscar attim yine iki gun once halen etkisi gecmedi. Attgm an testo yukseliyor.sabahina mal dikeliyor.. Cozemedim bu isi .

Keltoşş
01.03.2016, 01:30
Ama aldactone attigimdan beri saclarim dokulmuyor ve yumusak oldu canlandida degisik anliyamadim . testo bi nebxede olsa dustu kafamda deli sorular var acaba benim sacta testo dahami etkili.

Look_up
01.03.2016, 16:09
Ama aldactone attigimdan beri saclarim dokulmuyor ve yumusak oldu canlandida degisik anliyamadim . testo bi nebxede olsa dustu kafamda deli sorular var acaba benim sacta testo dahami etkili.

Forumda testosu en yuksek sensın galıba :D bendede yuksek testo aslında sıcaklar vurunca hissetmeye başladım yavaş yavaş hayıt tohumunu bir araştırmanı tavsiye ederim ben kullanıyorum nane yakı otu ve hayıt tohumunu karıştırıp içiyorum şimdi daha iyiyim

DoktorCan
02.03.2016, 21:08
Forumda testosu en yuksek sensın galıba :D bendede yuksek testo aslında sıcaklar vurunca hissetmeye başladım yavaş yavaş hayıt tohumunu bir araştırmanı tavsiye ederim ben kullanıyorum nane yakı otu ve hayıt tohumunu karıştırıp içiyorum şimdi daha iyiyim

hocam kadınlar bu bitkiyi göğüs büyütme, hamile kalmayı kolaylaştırma vs için kullanıyorlar...Aman dikkat edin :)

Look_up
02.03.2016, 21:48
hocam kadınlar bu bitkiyi göğüs büyütme, hamile kalmayı kolaylaştırma vs için kullanıyorlar...Aman dikkat edin :)

Biliyorum :D araştırdım baya erkeklerde etkisi testo düşürme :D işe yarıyor aşırıya kaçmadan kullanıyorum

Kazakcemil
02.03.2016, 21:50
DoktorCan'a bir iki ilavede de ben yapayım hayıt bitkisi çok eskilerden beri namus ağacı,meyveleri erkeklik gucunu azalttigi icin bir zamanlar papazlar ve kesisler tarafindan da tüketilen bu nedenle bazi yorelerde rahip biberi veya iffet calisi adıyla meşhur olmuş bir bitki,bu bitkinin tohumlarını kullanacaksınız kendinizi gözlemleyin,gerekirse zaman zaman test yaptırın.

Look_up
02.03.2016, 22:11
DoktorCan'a bir iki ilavede de ben yapayım hayıt bitkisi çok eskilerden beri namus ağacı,meyveleri erkeklik gucunu azalttigi icin bir zamanlar papazlar ve kesisler tarafindan da tüketilen bu nedenle bazi yorelerde rahip biberi veya iffet calisi adıyla meşhur olmuş bir bitki,bu bitkinin tohumlarını kullanacaksınız kendinizi gözlemleyin,gerekirse zaman zaman test yaptırın.

1 hafta oldu başlayalı 1 çay kaşığı kadar kullanıyorum bugün nane yağı denedim mesela o da etki etti her ay hormon ve vit testi yaptırcam zaten o önemli gözlem açısından. bu bitkiyide naneyle birlikte içiyorum kombo oluyor :D

DoktorCan
03.03.2016, 00:39
1 hafta oldu başlayalı 1 çay kaşığı kadar kullanıyorum bugün nane yağı denedim mesela o da etki etti her ay hormon ve vit testi yaptırcam zaten o önemli gözlem açısından. bu bitkiyide naneyle birlikte içiyorum kombo oluyor :D

valla doğal finasterid işte bunlar :) kontrollü şekillerde kullanılırlarsa faydaları çok olur şüphesiz...

Look_up
03.03.2016, 16:05
valla doğal finasterid işte bunlar :) kontrollü şekillerde kullanılırlarsa faydaları çok olur şüphesiz...

vücutta testo lazım tabi ama fazlası zarar ettiriyor bize agresif bir insanım mesela testesteron mu etki yapıyor anlamıyorum bu maddeleri kullandığımda daha sakin oluyorum yakın zamanda sigarayıda bırakacam inşallah :D korktuğum sigara testoyu düşürüyormu ve bırakınca bi yükselme yaşarmıyım ?

hercai_bjk1903
03.03.2016, 18:19
Sigaranin testosundan bisi olmaz dostum:)

Look_up
03.03.2016, 18:26
Bırakınca kendi gözlerimle görecem bakalım bugün aldım ilacı hastaneden 14 mart sigara bırakma günüm :D

hercai_bjk1903
03.03.2016, 18:37
Aldiqin ilac ne ki , sigarayi bende o yuzden birakmak istedim en azindan birakma nedenim olr dedim ama sigara daha aqir basti yemisim twstosunu dedim :)

Look_up
03.03.2016, 19:39
zyban denen bir ilaç tanıdığım bir abim kullandı ilacı ve bıraktı yarın sabah bende başlıycam eğer bırakırsam haber ederim :D

alexandrosanz
08.04.2016, 23:35
Arkadaşlar finasterid diyorum başka bir şey demiyorum... Sadece tek başına yeterli ama hemen müdahale edilirse etkili.. Saç dipleriniz yanmaya ve sızlamaya başladığında dökülmeden ilk şüphelenildiğinde hemen başlanması gerekiyor. yoksa verim alınamaz. Bu ilaç saçlarımı profil resmimde ki gibi yaptı. Kızların bakış açısı tekrar eski haline geldi. 6 ay önce miyatürleşmiş ,solgun , tüy şeklinde olan saçlarım siyahlaştı ve dolgunlaştı. saçlarımı dikebiliyorum... ilk 3 ay yoğun dökülmeler yaşadım.. Öyle böyle değil incecik ölü saçlar dökülüyordu ama sabrettim. Önler daha fazla önee çekildi korktum ama sabrettim.. Şuan ön bölgeden saç fışkırmaya başladı... İlaç etkisini gösterdi.. Gelelim yan etkisine : kasık ağrıları , spermde şeffaflaşme ve 3 ay sonra koyulaşma , testis küçülmesi belirgin küçülme var. Sperm üretimi devam ediyor ama eskisi kadar çok değil.. Karaciğerde inanılmaz ağrılar çektim. sağ boşluğumda bıçak saplanması hissinde ağrılar çektim. kasıklarımda ve testislerimde birden başlayan kramp ve bıçak batma hissi yaşadım. Şuan bu ağrıların hiçbiri yok. Peniste ilk aylar sertleşmede sorun yaşadım sonra geçti. Cinsel istek cok artmıştı dizginlemeye başladım. Mastürbasyon ne kadar çok çekerseniz o kadar daha fazla artıyor ve saçlar dökülmeye başlıyor. Hafta 2 kez yeterli. libidonuza sahip çıkın dizginleyin. finasterid vücudunuzda değişiklikler yapacak. Prostatı küçültüyor ve bunu ağrı ile size hissettiriyor. Zamanla gereken değişiklikleri yaptığında sizi kendine göre değiştirdiğinde yan etkiler kayboluyor. jinekomasti olayını takip edin eğer meme ucunda yanma ve kaşınma olursa veya bastırdığınızda acı hissederseniz nolvadex kullanın. bende olmadı ama hafif yağlanma hissettiğimde alıp kullandım günde 20 mg olarak memeler küçüldü ve hemen spora başladım sorun çözüldü. Bu ilacı kullanıyorsanız ter atmak ve hareket etmek zorundasınız. günde en az 3 litre su içmelisiniz. su içmezseniz yan etkiler artıyor inan ki gözlemledim kendimi cok dinledim. piskolojinize dikkat edin sabah 7 de ilacı içiyorum ve unutuyorum ilaç aldığımı. yüzümde ve vücudumda hayvani sivilceler cıktı ilk aylar. dokunduğumda cok sertti ve uç vermiyorlardı. alnımda siyah noktalar cıktı hemen müdahale edip çıkardım hepsini.şuan sivilce problemleri yok kayboldu. konsantrasyon ve odaklanma sorunları oluyor ama geçiyor. unutkanlık var ama eskisi gibi değil gün geçtikçe de azalmaya başlıyor. Spor yapın ve cok terleyin atıyor arkadaşlar ilacın bütün pisliklerini. Bacak. bel ve kalça ağrıları başladığında şunu bilin ki kaslarınız eriyor. ilaç düz kasları düzleştirmeye başlamış demektir. Hemen spora gitmelisiniz. yoksa bu ilaca devam edemezsiniz çünkü vücut kaslarınız erdiğinde ağrılar ve duruş bozuklukları meydana geliyor. bu kadar arkadaşlar hızlı yazmak zorunda kaldım yazım hataları için kusura bakmayın. SABIR , SPOR VE BOL SU İÇMEK BUNLARI YAPIN GERİSİNİ FİNASTERİD HALLEDİYOR ;)

Invincible
08.04.2016, 23:47
Arkadaşlar finasterid diyorum başka bir şey demiyorum... Sadece tek başına yeterli ama hemen müdahale edilirse etkili.. Saç dipleriniz yanmaya ve sızlamaya başladığında dökülmeden ilk şüphelenildiğinde hemen başlanması gerekiyor. yoksa verim alınamaz. Bu ilaç saçlarımı profil resmimde ki gibi yaptı. Kızların bakış açısı tekrar eski haline geldi. 6 ay önce miyatürleşmiş ,solgun , tüy şeklinde olan saçlarım siyahlaştı ve dolgunlaştı. saçlarımı dikebiliyorum... ilk 3 ay yoğun dökülmeler yaşadım.. Öyle böyle değil incecik ölü saçlar dökülüyordu ama sabrettim. Önler daha fazla önee çekildi korktum ama sabrettim.. Şuan ön bölgeden saç fışkırmaya başladı... İlaç etkisini gösterdi.. Gelelim yan etkisine : kasık ağrıları , spermde şeffaflaşme ve 3 ay sonra koyulaşma , testis küçülmesi belirgin küçülme var. Sperm üretimi devam ediyor ama eskisi kadar çok değil.. Karaciğerde inanılmaz ağrılar çektim. sağ boşluğumda bıçak saplanması hissinde ağrılar çektim. kasıklarımda ve testislerimde birden başlayan kramp ve bıçak batma hissi yaşadım. Şuan bu ağrıların hiçbiri yok. Peniste ilk aylar sertleşmede sorun yaşadım sonra geçti. Cinsel istek cok artmıştı dizginlemeye başladım. Mastürbasyon ne kadar çok çekerseniz o kadar daha fazla artıyor ve saçlar dökülmeye başlıyor. Hafta 2 kez yeterli. libidonuza sahip çıkın dizginleyin. finasterid vücudunuzda değişiklikler yapacak. Prostatı küçültüyor ve bunu ağrı ile size hissettiriyor. Zamanla gereken değişiklikleri yaptığında sizi kendine göre değiştirdiğinde yan etkiler kayboluyor. jinekomasti olayını takip edin eğer meme ucunda yanma ve kaşınma olursa veya bastırdığınızda acı hissederseniz nolvadex kullanın. bende olmadı ama hafif yağlanma hissettiğimde alıp kullandım günde 20 mg olarak memeler küçüldü ve hemen spora başladım sorun çözüldü. Bu ilacı kullanıyorsanız ter atmak ve hareket etmek zorundasınız. günde en az 3 litre su içmelisiniz. su içmezseniz yan etkiler artıyor inan ki gözlemledim kendimi cok dinledim. piskolojinize dikkat edin sabah 7 de ilacı içiyorum ve unutuyorum ilaç aldığımı. yüzümde ve vücudumda hayvani sivilceler cıktı ilk aylar. dokunduğumda cok sertti ve uç vermiyorlardı. alnımda siyah noktalar cıktı hemen müdahale edip çıkardım hepsini.şuan sivilce problemleri yok kayboldu. konsantrasyon ve odaklanma sorunları oluyor ama geçiyor. unutkanlık var ama eskisi gibi değil gün geçtikçe de azalmaya başlıyor. Spor yapın ve cok terleyin atıyor arkadaşlar ilacın bütün pisliklerini. Bacak. bel ve kalça ağrıları başladığında şunu bilin ki kaslarınız eriyor. ilaç düz kasları düzleştirmeye başlamış demektir. Hemen spora gitmelisiniz. yoksa bu ilaca devam edemezsiniz çünkü vücut kaslarınız erdiğinde ağrılar ve duruş bozuklukları meydana geliyor. bu kadar arkadaşlar hızlı yazmak zorunda kaldım yazım hataları için kusura bakmayın. SABIR , SPOR VE BOL SU İÇMEK BUNLARI YAPIN GERİSİNİ FİNASTERİD HALLEDİYOR ;)

Valla çok güzel özetlemişsin durumu, diyecek bir şey yok.

Bir ekleme yapıyım. Finasteride ve bu tarz hormon ilaçlarının erken yaşlarda kullanılmaması taraftarıtım.

Ve iş sadece DHT inhibe etmekle olmuyor. Evet belki sende çok iyi sonuçlar vermiş olabilir ancak hiçbir işe yaramayan insanlarda var bunları da hesaba katmak lazım.

Lakin diğer tavsiyelerin gayet yerinde

alexandrosanz
08.04.2016, 23:53
Telefonum dandik resim çekip atamadim. Resimleri attiğimda daha net anlaşilacak umarim en yakin zamanda atacağim saç sorunu olanlara yol göstermiş olurum.

HUBBLE
08.04.2016, 23:59
Telefonum dandik resim çekip atamadim. Resimleri attiğimda daha net anlaşilacak umarim en yakin zamanda atacağim saç sorunu olanlara yol göstermiş olurum.

bunlar proscarlamı oldu

alexandrosanz
09.04.2016, 00:01
evet 4'e bölüp kullanıyorum.

xProSkill
09.04.2016, 00:01

Al bu mesajı duvara as gerçekten çok net anlatmışsın her şeyi eğer ilaca devam edersen 1. yıl'da aynı konseptte bir yazı bekliyorum senden :)

alexandrosanz
09.04.2016, 00:03
26 yaşındayım. Saç dökülmem 25 yaşında başladı ilacı doktor tavsiyesi ile aldım. kullanılması gereken yaşta başladım. 22 yaşından önce kullanılmamasını tavsiye ederim. Erkekler 22 yaşına kadar gelişmeye devam ediyor çünkü.

alexandrosanz
09.04.2016, 00:06
foto atıcam şimdi biraz bekleyin..

alexandrosanz
09.04.2016, 01:08
telefon sıkıntılı atamıyorum daha sonra artık arkadaşlar.

alexandrosanz
09.04.2016, 01:38
en az 10 yıl devam etmeyi düşünüyorum.. :) İnşallah yazacağım saçsızlık ve saç dökülmesi insanı bitiriyor... umarım herkes işe yarayan bir tedavi yolu bulur..

Eleanor
09.04.2016, 01:56
Kardes aynı aynı 1sene sonra hiç yan etki kalmaz 3sene sonra yavastan tekrar seyrelmeye baslar

alexandrosanz
09.04.2016, 02:00
niye 3 yıl sonra seyrelme başlıyor ? 10 yıl kullananları tanıyorum 20 yasında ki gençler gibi dolanıyorlar ?

Eleanor
09.04.2016, 02:17
Saçları iyi koruyo ama kardeş bi yerden sonra yavaş yavaş tekrar zayıflıyo bende cok tanıyorum 6 7 sene kullananları hatta forumda dolu alternatif arıyolar ben gibi.. Öyle senin dediğin gibi tek finasla 10sene hiç geriletmeden koruyan cok nadir keşke öyle olsa

Seyreksac
10.04.2016, 01:29
Ben 8 aydır kullanıyorum ilk 4. 5. aylarda harika sonuç aldım koyulaştı kalınlaştı kapanır gibi oldu ama heralde testo artışından dolayı sanıyorum 2 aydır dökülmeye başladı ve sonuç kullanmaya başladığım zamana döndüm

alexandrosanz
30.04.2016, 18:01
1 haftadır dökülme hızla arttı arkadaşlar. Saçlarım inceldi ben proscarı 4/1 bölüp içiyordum. 5/1 e bölüp içmeye başladım. Sertleşme sorunum vardı dozu düşürdükten sonra bu sorunda ortadan kalktı. Büyük bir ihtimal testesteron yükseldi. ama cinsel ilişki isteği artmadı yani testesteron yükseldiği zaman libidonun yükselmesi gerekmiyor mu ? Finasterid de döngü var mı ? Dökülen saçlar yine cansız ve ince... Ne anlama geliyor bu yani daha önce dht saldırısına uğramış olan saçlar mı ? yoksa dökülüp daha güçlü olarak mı çıkacaklar orasını kestiremiyorum. bu sorunu yaşayanlar var mı veya oldu mu ?

Keltoşş
01.05.2016, 01:19
kardeşim testesteron seviyen atmıştır. Yada diğer andrpjenler atmıştır. Ilacı bırak Ara ver

jackal__1907
02.05.2016, 02:43
kardeşim testesteron seviyen atmıştır. Yada diğer andrpjenler atmıştır. Ilacı bırak Ara ver

Hocam ilaç birakildiginda durum daha kotu olmazmi? Yani bizim ilaçlara ara verme sebebimiz nedir acaba ,?

bankopm
02.05.2016, 11:43
Ayni sorun bende de basladi bu hafta ustelik saw palmetto da aliyorum

Seyreksac
02.05.2016, 23:07
Bence bu döngü olayı finasterid de de var diye düşünüyorum arkadaşlar resmen başladığım yere döndüm 2 ayda

saçmasaç
03.05.2016, 10:16
Bence bu döngü olayı finasterid de de var diye düşünüyorum arkadaşlar resmen başladığım yere döndüm 2 ayda

Döngü değilde testosteron seviyen artmış olabilir miracle losyon kullaniyor musun?

alexandrosanz
09.05.2016, 17:45
arkadaşlar ilaca ne kadar süre ara vermeliyim ? ön bölge acayip inceldi geriye cekiliyor. Verteks sağlam ama önler gidici gibi. Şimdi benim teorim ilk kullanmaya basladğımda verteks tüylendi kendine geldi ama dökülmeler devam bir ara kelleşti. Acaba o dökülenler dht saldırısına ugrayıp cansızlasan saçlar mıydı ? Sonra daha güçlü olarak cıktılar ve şuan orada sorun yok. Ama ön tarafta hiç dökülme olmadı yine cansızdı. Suan yaşadığım sorun ön tarafta.. Bu testesteronun artmasından mı kaynaklanıyor yoksa dökülüp daha güçlü dönüş olur mu ? bu konu hakkında bilgili olanlardan cevap bekliyorum..

DoktorCan
10.05.2016, 01:19
Testo artmış olabilir... doğal yollarla testo baskılayan ürünler etkenler kullanmayı deneyin hocam. Finasterid i bırakıp devam etme konusunda da bence kullanmaya devam edin ya da sadece birkaç hafta ara verin derim.

Seyreksac
27.05.2016, 21:26
Miracle losyona başlamak istiyorum ama kararsızım kardeşim sence kullanmalımıyım ? Kusura bakma kouyu takip edemedim geç cvp verdim

Ahmet başaran
31.05.2016, 01:32
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım 20 diyelim neyse saçlarım 16 yaşımın sonundan itibaren dökülmeye başladı çok sıktı çok ilgilenmedim az dökülüyüyordu zaten derken 18 yaşımın ortalarında felaket bi dökülme yaşadım devam etti doktora gittim minoxil kulandım minoxil kulandıgım dönem de dökülmeye devam etti hemde dahada artarak saç çıkışıda gözlemlemedim minoxil i 2 ay kullandım ama 2 ayda bende öyle bir dökülme yaptıki devam edecek cesaret bulamadım forumlarda sürekli minoxil i övüyolardı bende tek ilaç bu bendede işe yaramıyor dedim kullanmaktan vazgeçtim saçınmda dökülüyordu ama çok hissedilecek kadar açılmamıştı 18 yaşımın sonlarında artık etraftan saçların dökülmüş laflarını duymaya başladım suanda 19 yaşımın sonundayım saçlarım felaket döküldü suan kelle saçı olan arasındayım bundan 8 ay önceki fotoğrafıma bakıyorum saçımı kestirdikte sonra çekildigim ve saçımı bugün kestirdim bugün le o gün arasında o kadar fark varki anlatamam 2 aydır miracle losyon kulanıyorum suan dökülmeyi azalttı tek tük sarı tüylerde görüyorum ama yeterli degil bence çok çok az sarı tüyler yemin ediyorum 1 yıldır görüşmedigim arkadaşım var yanına gitmeye kprkuyorum bayramda proscar finasteid veya aldacton kullanmak istiyorum ama onlarda kısırlıga yol açarmı diye korkuyorum biri yardım etsin ya allah rızası için internette tanıştıgım bi kızla bir hafta sohbet ettik kıza kelim dedim kız nasıl tribe girdi ve konuşması degişti ondan sonra 1 yıl önceki fotoğraf larımı attımda biraz düzeldi :) neyse sokaga çıkmaya utanır oldum birileri bana yardım etsin

Ender60
31.05.2016, 01:48
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım 20 diyelim neyse saçlarım 16 yaşımın sonundan itibaren dökülmeye başladı çok sıktı çok ilgilenmedim az dökülüyüyordu zaten derken 18 yaşımın ortalarında felaket bi dökülme yaşadım devam etti doktora gittim minoxil kulandım minoxil kulandıgım dönem de dökülmeye devam etti hemde dahada artarak saç çıkışıda gözlemlemedim minoxil i 2 ay kullandım ama 2 ayda bende öyle bir dökülme yaptıki devam edecek cesaret bulamadım forumlarda sürekli minoxil i övüyolardı bende tek ilaç bu bendede işe yaramıyor dedim kullanmaktan vazgeçtim saçınmda dökülüyordu ama çok hissedilecek kadar açılmamıştı 18 yaşımın sonlarında artık etraftan saçların dökülmüş laflarını duymaya başladım suanda 19 yaşımın sonundayım saçlarım felaket döküldü suan kelle saçı olan arasındayım bundan 8 ay önceki fotoğrafıma bakıyorum saçımı kestirdikte sonra çekildigim ve saçımı bugün kestirdim bugün le o gün arasında o kadar fark varki anlatamam 2 aydır miracle losyon kulanıyorum suan dökülmeyi azalttı tek tük sarı tüylerde görüyorum ama yeterli degil bence çok çok az sarı tüyler yemin ediyorum 1 yıldır görüşmedigim arkadaşım var yanına gitmeye kprkuyorum bayramda proscar finasteid veya aldacton kullanmak istiyorum ama onlarda kısırlıga yol açarmı diye korkuyorum biri yardım etsin ya allah rızası için internette tanıştıgım bi kızla bir hafta sohbet ettik kıza kelim dedim kız nasıl tribe girdi ve konuşması degişti ondan sonra 1 yıl önceki fotoğraf larımı attımda biraz düzeldi :) neyse sokaga çıkmaya utanır oldum birileri bana yardım etsin
Finansa bulasma bence daha erken. Tüm vücutta dht blocklamak 19 yaş için bence erken 21-22 den sonra istersen başlarsın. Cell losyon başla miracle hoca uygun görürse

alexandrosanz
07.07.2016, 01:00
Bugünden itibaren 15 gün proscar ara veriyorum. Body sporu ile beraber testesteron fırladı iyice. Yüzümde yağlanmalar başladı. Libidom arttı ve sabah ereksiyonları başladı. 2 hafta ara vermek bu normal seviyeye çeker diye düşünüyorum. Arkadaşlar 1/4 aldığımız için bunlar başımıza geliyor. İlk başta 1/6 bölü alsaydık bu kadar etkilemezdi diye düşünüyorum. Ön çizgi geri çekiliyor ve şakaklarda gitmeye başladı. Ama verteks kapandı tepe de kapanmıştı fakat yükselen testo saçı mahvediyor. Gelişmeleri size yazarım 2 hafta sonra. Tavsiye vermek isteyenler yazabilir ;)

Invincible
07.07.2016, 01:44
Bugünden itibaren 15 gün proscar ara veriyorum. Body sporu ile beraber testesteron fırladı iyice. Yüzümde yağlanmalar başladı. Libidom arttı ve sabah ereksiyonları başladı. 2 hafta ara vermek bu normal seviyeye çeker diye düşünüyorum. Arkadaşlar 1/4 aldığımız için bunlar başımıza geliyor. İlk başta 1/6 bölü alsaydık bu kadar etkilemezdi diye düşünüyorum. Ön çizgi geri çekiliyor ve şakaklarda gitmeye başladı. Ama verteks kapandı tepe de kapanmıştı fakat yükselen testo saçı mahvediyor. Gelişmeleri size yazarım 2 hafta sonra. Tavsiye vermek isteyenler yazabilir ;)

Yahu şu hormon ilaçlarına bebe aspirini gibi kullanmayın.

Kullandığın finasteride'a karşı vücudun karşı bir reaksiyon gösteriyor sadece belli bir süre devam et vücut alışacaktır, hormon dengen yerine gelecektir.

Şu ilaçları ya kullanın ya kullanmayın. 20 gün kullan 5 gün ara ver, 1 sene kullan 10 gün ara ver gibi saçma şeyler yapmayın

alexandrosanz
07.07.2016, 01:50
Daha önce aynı sorunu yasadin mi ? Duzelme oldu mu ?

Rookie
06.11.2016, 17:05
Arkadaşlar proscar ile ön çizgiyi bozarmı diye kendi kendimde deneme yaptım.. proscarın ön cızgımı bozdugunu dusunuyodum ve deney yapmaya karar verdım.. proscarı gunde ıkıye cıkardım sabah ve aksam yanı.. sonuç :

ön taraf inceldi köşeler acıldı ve elım degse bıle saclar elıme gelmeye basladı... sımdı ıkı aydır vıtamın ılacına basladım dokulme durdu sakaklarda.. yanı finasterıde evet kesınlıkle ön çizgiyi bozuyor..

Seyreksac
06.11.2016, 22:52
Bunu neye dayanarak söylüyorsun bende kullanıyorum ama bende böyle bir etki yapmıyor

chrispaul
07.11.2016, 12:43
bendede öyle bir etki yok nasıl bir deney o sabah akşam kac mg kullanıyorsun :)

alexandrosanz
11.03.2017, 11:26
Merhaba arkadaslar... 1.5 sene oldu hala kullaniyorum. Finasterid Saclarimi korudu dokuluyor ama tekrar cıkıyor. Arkadaslar ön çizginin geri cekilmesini hicbir sey engelleyemez. Olgunluk çizgisini kellik ile karistirmayin. Finasterid ön çizgiyi bozmuyor biz yaniliyoruz. 17/29 yaş arasi ön cizgi de geri çekilmeler oluyor ve olacak. Doğal bir durum bu ve genetik olarak sorunu olmayan insanlarin bile %70 inde var. Takılmayın ön cizgiye ve saclarinizi korumaya bakın. Finasterid kullanirsaniz saç ekiminde avantajlı olursunuz. Donör bölgenizi koruyabilirsiniz. O bölge de sağlam olmasina rağmen kayıp verilebiliyor. Şimdi de foto atiyorum yorumlarinizi bekliyorum...
http://hizliresim.com/Br6XoV
http://hizliresim.com/ZZQN1g
http://hizliresim.com/ldrYzB

ozan35
11.03.2017, 13:27
Ailede saç durumu nasıl acaba? Baba-Anne taraflarında ve kuzenlerde?

ozan35
11.03.2017, 13:32
Bu süreçte şok bir dökülme ile açılma oldu mu? Yani kafa derisinin belli olduğu dönemler oldu mu vertexte?

Mhndsmak
11.03.2017, 14:48
Guzel sonuc almıssın kardesim oncelikle tebrik ederim seni.Bende yaklasık 6 ay once 2 ay gibi bi sure kullanmıstım ama bir etkisini goremedim.Saclar felan gorunmuyor ama yanlıs gormuyorsam saclarda bi cansızlık var gibi oncedende mi sacların boyleydi 1.5 sene oncesinden bahsediyorum.Yani seni ne kadar bi zaman geriye tasımıs olabilir.Ayrıca bu 1.5 yıl surecince kan sayımı yaptırdın mı? yaptırdıysan eger hangi degerlerin yuksek veya dusuk cıktı ? Kendinde olusan bir yan etki gordun mu ? Tesekkur ederim.

alexandrosanz
11.03.2017, 19:25
Ailede saç durumu nasıl acaba? Baba-Anne taraflarında ve kuzenlerde?

Annen ve baba tarafi erkeklerin hepsi kel kardesim

alexandrosanz
11.03.2017, 19:27
Bu süreçte şok bir dökülme ile açılma oldu mu? Yani kafa derisinin belli olduğu dönemler oldu mu vertexte?

Evet 3 veya 4 kere başa geldi ama sonra tekrar kapandı. Korkmadan devam etmek önemli ;)

alexandrosanz
11.03.2017, 19:33
Tesekkur ederim. Cansizligin sebebi kuaförden çıktım ve foto attim. Saçlarim uzundu ve makas ile kisalttirdim. Saçları tıraş sirasinda çok darbe aldigi için 1 hafta sonra kendini toparlar. İnce telli bir saç yapısına sahibim. Kan testini 2 sene önce yaptirmistim. Bir sorun yoktu genetik dokulmeydi. O gunden sonra 1.5 veya 2 sene gecti. Durum hala aynı korudu yani saclarimi. 27 yasindayim ve saç sorunum bitti suan. Yan etki gordum ama devam ettim sonrasinda hepsi geçti.

ozan35
11.03.2017, 20:49
Sizin adınıza sevindim AGA'da başarı saçı korumaktır ve siz bunu fazlasıyla başarmışsınız. Peki bu süreçte yada öncesinde başka ürünler kullandınız mı? Minox-Miracle-RU vs.

ozan35
12.03.2017, 00:52
Evet 3 veya 4 kere başa geldi ama sonra tekrar kapandı. Korkmadan devam etmek önemli ;)

bundan bir önceki yada herhangi bir döngüye ait fotoğrafınızı koyma şansınız var mı? Yani seyrekliğin olduğu halini?

alexandrosanz
12.03.2017, 13:44
bundan bir önceki yada herhangi bir döngüye ait fotoğrafınızı koyma şansınız var mı? Yani seyrekliğin olduğu halini?

Hiç o şekilde bir fotom yok. Saç ile alakalı endişem kalmadığından dolayi foto çekemedim. 2 yıl once ki foto konunun ilk sayfasinda mevcut oradan bakabilirsin. Finasterid haricinde hicbir urun kullanmadım. ;)

949494
24.04.2017, 01:42
yan etkileri açar mısınız ? gögüste büyüme peniste kücülme kaslarda erime oldu mu çoğu yerde bunların görüldüğü yazıyor. nasıl cesaret ediyor bunları kullananlar anlamıyorum

alexandrosanz
19.05.2017, 00:35
Yan etki gordum ama ilk aylar da hemen geçti zaten. Piskolojik olarak takıyordum kafama ve yan etkiler olusmaya basladi. Spor yapmaya basladim ve yan etki kalmadi. En iyisi kullanıp kendin karar vermen. Saç önemli ve finasterid bu sorunun şuan çözümü olarak duruyor. İleri de daha iyi tedavi çıkana dek en iyisi bu malesef.

Galaxy13
19.05.2017, 13:29
söylediğin yan etki özellikle cinsellikle alakalı nasıl cesaret ettin kullanmaya hayret

ben asla kullanmam böyle bir şeyi çok iyi de olsa

Armaan
07.07.2019, 18:49
Yan etki gordum ama ilk aylar da hemen geçti zaten. Piskolojik olarak takıyordum kafama ve yan etkiler olusmaya basladi. Spor yapmaya basladim ve yan etki kalmadi. En iyisi kullanıp kendin karar vermen. Saç önemli ve finasterid bu sorunun şuan çözümü olarak duruyor. İleri de daha iyi tedavi çıkana dek en iyisi bu malesef.
Şuan saçlar ne durumda başkan uzun zaman olmuş?

sacımcık
07.07.2019, 20:49
yan etkileri açar mısınız ? gögüste büyüme peniste kücülme kaslarda erime oldu mu çoğu yerde bunların görüldüğü yazıyor. nasıl cesaret ediyor bunları kullananlar anlamıyorum

Hocam en nadir görülen en kötü yan etkileri yazmışsınız , kullanana bizzat gerçek hayatta şahit olduğum kişiler var ama hiçbirinde böyle şeyler görmedim oral olarak tabiki riskli , bünyeden bünyeye değişiyor en az yan etki için topikal , düşük dosaj birde çinko öneriyorlar ama hani yan etki herkesde olan birşey değil %10 libido düşmesi diğerleri daha düşük ihtimal , etki ihtimalide herkesde olan birşey değil %80 tedavide etki ihtimali var bu yüzden fin maddesi fda onaylı.

Chem_06
20.05.2022, 14:00
Son durumunuz nedir?