PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konazol şampuan kullanımı yardım.

Aykut
16.02.2015, 18:13
Merhaba arkadaşlar sizlerin önerisinden gidip konazol şampuan aldım ek olarak bunu kullanacağım.Alma sebebim ise kafada kaşıntı diplerde kepeklenme.Bitkisel şampuan kullanınca kafamın dibi kepekleniyor haliyle kaşıntıya neden oluyor.Cuma günü saç analizden sonra şampuanımı saç tipine göre değişeceğim ona görede bitkisel şampuanda alıcam.
Arkadaşlar benim sorum konazol şampuanı nasıl kullanmalıyım ? Genel olarak 2 günde bir yıkıyorum saçlarımı. Pazar günleri kozanol şampuanla yıkayacağım öyle düşündüm öbür günlerde normal bitkisel şampuana devam edicem.Pazar günü kafamı 2 keremi yıkayım kozanol sampuanla fazlamı gelir ?Yan etkilerine baktım saç dökülmesi filan yaşayan varmı bide arkadaşlar?
Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Kazakcemil
16.02.2015, 18:46
Merhaba arkadaşlar sizlerin önerisinden gidip konazol şampuan aldım ek olarak bunu kullanacağım.Alma sebebim ise kafada kaşıntı diplerde kepeklenme.Bitkisel şampuan kullanınca kafamın dibi kepekleniyor haliyle kaşıntıya neden oluyor.Cuma günü saç analizden sonra şampuanımı saç tipine göre değişeceğim ona görede bitkisel şampuanda alıcam.
Arkadaşlar benim sorum konazol şampuanı nasıl kullanmalıyım ? Genel olarak 2 günde bir yıkıyorum saçlarımı. Pazar günleri kozanol şampuanla yıkayacağım öyle düşündüm öbür günlerde normal bitkisel şampuana devam edicem.Pazar günü kafamı 2 keremi yıkayım kozanol sampuanla fazlamı gelir ?Yan etkilerine baktım saç dökülmesi filan yaşayan varmı bide arkadaşlar?
Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Kesinlikle konazol şampuanı haftada iki defadan fazla kullanmayın,saçınızı fena halde kurutur ve yağ dengesini bozabilir saçlarınızın,ama kremini günlük tedavinize ekleyebilirsiniz.

Aykut
16.02.2015, 19:55
Kesinlikle konazol şampuanı haftada iki defadan fazla kullanmayın,saçınızı fena halde kurutur ve yağ dengesini bozabilir saçlarınızın,ama kremini günlük tedavinize ekleyebilirsiniz.

Oldu hocam pazar günü kafamı 1 kere yıkarım o zaman peki kepek veya saç dökülmesi yapıyormu ?
1 de ne kadar dökeyim normal şampuan kulladığımız kadarmı yoksa az mı koyayım ?
Birde hocam son sorum konazolla kafamı pazar günleri yıkayacım o gün başka bi şampuan kullanmamalıyım dimi siz öylemi yapıyorsunuz veya ilk yıkamada köpürürmü saçlarım genelde ilk yıkmada pek köpürmezde.

Kazakcemil
16.02.2015, 19:59
Oldu hocam pazar günü kafamı 1 kere yıkarım o zaman peki kepek veya saç dökülmesi yapıyormu ?
1 de ne kadar dökeyim normal şampuan kulladığımız kadarmı yoksa az mı koyayım ?

Yok saç dökülmesi ve kepeğe neden olmaz,normal şampuandan daha az bir miktar kullanmak gerekir,iyi temizlenmediğini hissederseniz iki veya üç defa tekrarlarsınız yıkama olayını.

Aykut
16.02.2015, 20:14
Yok saç dökülmesi ve kepeğe neden olmaz,normal şampuandan daha az bir miktar kullanmak gerekir,iyi temizlenmediğini hissederseniz iki veya üç defa tekrarlarsınız yıkama olayını.

Pazar günü 2 kere yıkamam yeterli olur o zaman çok sağolun hocam.:)

Aykut
20.03.2015, 00:32
Hocam kozanal şampuanı kullanmaktaki amaç nedir ne diye kullanıyorsunuz ne işe yarıyor şuan evde duruyor 1 kere kullandım daha kullanmadım. ne amaçla kullandığını yazarmısınız.

Aykut
20.03.2015, 14:21
Kullananlar birşeyler yazabilirmi.

Miracle
20.03.2015, 15:13
Kullananlar birşeyler yazabilirmi. Antiandrojen ve anti mantar etkili.

Aykut
20.03.2015, 15:41
Antiandrojen ve anti mantar etkili.

Hocam kepeğe de iyi gelirmi sebamed kullanıyorum kafamda kepek çok oluyor iyi duruluyorum hatta durularken tarıyorum saçımı kepek olmasın diye yine aynı.

Miracle
20.03.2015, 15:42
Hocam kepeğe de iyi gelirmi sebamed kullanıyorum kafamda kepek çok oluyor iyi duruluyorum hatta durularken tarıyorum saçımı kepek olmasın diye yine aynı. İyi gelmesi gerekiyor kullan önce uzun ince bir yoldayız...

Aykut
20.03.2015, 15:44
İyi gelmesi gerekiyor kullan önce uzun ince bir yoldayız...

Teşekkür ederim hocam herşey için normal saçlarım var haftada bir kullanayım o zaman.

samuray73
28.03.2015, 00:21
Ben revita kullanıyorum. %1 ketakonzol içeriyor. Hergün kullanılabilir. Zaten etiketinde haftanın 5 günü kullanın yazıyor.

landonxx
01.09.2015, 20:29
Ben bu konazolu hemen hemen hergün kullanıyorum.Ama haftada sadece 2 gün 5 dakika bekletiyorum.Diğer günler 1 dakika boyunca masaj yapıp hemen duruluyorum bir sıkıntı çıkarmı?

xProSkill
16.09.2015, 02:10
Haftada 2 defa kullanın, 1 kere kafanızı şampuanlayıp durulayın, 2.ye şampuanlayıp 5 dk bekletin. Daha fazla köpürdüğünü farkedeceksiniz.

Fazla kullnmayın kuruluk o kadarda iyi değil

pipsqueak
16.09.2015, 11:49
Ben bu konazolu hemen hemen hergün kullanıyorum.Ama haftada sadece 2 gün 5 dakika bekletiyorum.Diğer günler 1 dakika boyunca masaj yapıp hemen duruluyorum bir sıkıntı çıkarmı?

Her gün kullanmayın kesinlikle. İçindeki deterjan çok fazla olduğu için 3 günde 1 kullanın diye öneriliyor, mesela ketoral kremi ise her gün kullanılabilir yapan deterjanının fazla olmaması. Zaten saçı öyle bir temizliyor ki, deriyi öyle bir silip süpürüyor ki o kuruluk ondan sanırım şampuanında.

3 günde 1 ketoral iyidir.

kordinaryus
09.11.2015, 02:45
herkese merhaba. yeni konu açmak istemedim. ketoral şampuan alırken eczacı sadece bunu kullanın, başka şampuan kullanmayın demişti. losyon yokken mümkün, ama kafama her akşam losyon sürmeye başladığımda her sabah yıkamam gerekecek. o zaman nasıl olacak? haftada 2 ketoral, diğer günler başka şampuan kullansam sakıncası olur mu?

real
09.11.2015, 03:16
herkese merhaba. yeni konu açmak istemedim. ketoral şampuan alırken eczacı sadece bunu kullanın, başka şampuan kullanmayın demişti. losyon yokken mümkün, ama kafama her akşam losyon sürmeye başladığımda her sabah yıkamam gerekecek. o zaman nasıl olacak? haftada 2 ketoral, diğer günler başka şampuan kullansam sakıncası olur mu?

Genelde herkes öyle kullanıyor zaten bir sakıncası yok.

kordinaryus
09.11.2015, 03:24
Genelde herkes öyle kullanıyor zaten bir sakıncası yok.

eczacı neden başka şampuanları bırakın kullanmayın dedi ki o zaman?

Muzdarip
09.11.2015, 08:38

Valla bende öyle yapmaya calisiyom 2 günde 1 sadece ketoral ile. Sebamed aldım ama pek kullanmiyom arada bir.

pipsqueak
09.11.2015, 10:11

Eczacı mantar ilacı olarak kullanacağınızı sanmış olabilir?

Haftada 2 gün ketoral, kalan günlerde saçı yormayacak hafif bir şampuan. sls paraben içermesin. Yahut bıttım sabunu gibi gerçekten doğal olduğuna emin olabileceğiniz bir sabun bulursanız yine kullanabilirsiniz.